Sighișoara Blues Festival 2016

 In Sighisoara Blues

Asociația Culturală „Sighișoara Blues Hospital” te invită pe 25 și 26 Martie 2016  la Sighișoara pentru cel mai așteptat festival de blues din țară – Ediția a 11-a a Festivalului Internațional de Blues.

În cadrul evenimentului, organizatorii promit două seri cu totul speciale. Prima seară îi aduce în prim plan pe Soul Serenade (România) și Deitra Farr (SUA), iar în cea de-a doua pe americanii Boo Boo Davis și Dwayne Dopsie. Ca și la edițiile precedente,  spectacolele vor începe la orele 19.30, cu o durată de 80 de minute pe seară,  iar pauza de 30 de minute dintre concerte vine cu o bine meritată sesiune de autografe, poze și discuții interesante cu artiștii.

Prețul unui bilet pentru o seară de festival este de 100 ron (două concerte pe seară) și s-au pus în vânzare, putând fi cumpărate de la recepția Hotelului Sighișoara (telefon +40265 771000) sau de la casa de bilete a sălii, cu o oră înaintea spectacolului. Așa cum v-am obișnuit Berti Barbera se va ocupa de prezentarea festivalului, iar Jam session-urile vor avea loc, ca și până acum, în crama hotelului Sighișoara.

Sărbătorim un deceniu de blues la Sighișoara cu noul site al festivalului https://blues-festival.ro/, unde puteți descoperi atmosfera edițiilor precedente și puteți asculta toate înregistrările live ale edițiilor trecute.

Vino să descoperi că blues-ul nu este doar un gen de muzică, ci o stare de spirit. Vino să descoperi spiritul Sighișoara Blues Festival!

 

Recommended Posts
Sighișoara Blues Festival 2014Sighișoara Blues Festival 2016